da sandkassa vi kjøpte ifjor så ut som den var halvråten, og med sand som ikke var mulig og spa i, fant vi ut at vi kunne jo bare bygge en! Og det gikk som en drøm! Materialer og skruer ble handlet på Byggmax – Endte opp på 295 kroner. Så trenger vi duk til og ha i bunnen så ikke sanda forsvinner ved litt regnvær! Det fant vi på Felleskjøpet til 95 kroner. Så er det sand, og her er det mye og velge mellom, men valget faller nok på Borge pukkverk som tok ca 250 kroner for et halvt tonn sand!

Det som tok lengst tid var vel turen på Byggmax, jeg hadde notert opp hvor mange lengder jeg trengte av hver, så vi plukka etter liste for å få minst mulig kapp 🙂

Så var det måling, kapping og skruing! Hadde det ikke vært for dårlig batteri på drillen hadde dette vært gjordt på 1 – 1,5 time….


Materialer og sag på plass!


Viktig og kunne hjelpe til litt med skruing 🙂


Hey! Hvor er innholdet! Syns den er litt grov den sanda som er der nå 🙂

  
da var dagen kommet! proppen har blitt et år! For et år siden regnet det og tordnet kraftig i det Robin ankom fødestua ?

Idag skinner sola og det skulle bare mangle med en sånn solstråle i hus! Og saken ble ikke noe bedre når han ankom barnehagen hvor flagget var på plass og plakat med gratulasjon på!

I ettermiddag blir det kake og kaffe med besteforeldre, og på lørdag et lite familieselskap med 25 voksne og 4 barn!

  

Først var det frokost å leking på gulvet før det ble morgenstell og så sette kursen mot helsestasjon og 8 mnd kontroll 🙂 etter litt prat og tips/råd fra helsesøster satte vi kursen hjem i goværet! Imorgen kommer gartner-farmor og skal bistå med uteområdet

  

Frokosten er inntatt, sola skinner og første bæsjebleie unnagjort. Da er det klart for litt lek på gulvet.

Vet ikke hvor lurt det var og kjøpe rangleleke til Proppen. Ser for meg at den må kombineres med paracet