Mamma og pappa har en liten jule-rydde-ommøblering, og for at ikke proppen skulle ta helt av så satt jeg meg ned på kontorstolen mens proppen satt på gulvet med duplo bilene sine og prøvde og få dem til og henge sammen. 

Sånn meget forsiktig  slapp jeg en smyger, noe som ikke ble veldig godt mottat av frua i huset. Det som var så rart var at den bare vokste i styrke! Det begynte og svi i nesa, tapeten krøllet seg og det var like før takplatene løsnet! Til slutt måtte jeg jo krype til korset og sjekke bleia til proppen, en liten fjert kan da ikke henge i så lenge!!!

Jeg skal til og løfte litt på bleiekanten da jeg kjenner jeg blir varm og god på fingrene! Joda, proppen hadde dreti! Og siden han går på mykgjørende for magen og det til de grader hadde begynt og virke endte sjekken ut i et hyl som fikk både frua og muligens naboene til og snu seg! “Ungen har dreti, han må i dusjen….jæ har møk på fingrane!!!”

Så var det og få ungen ned på badet uten og smøre inn både unge, foreldre og resten av inventaret i møk! Dusjen ble stilt til rett temperatur, mor vurderte og klippe opp t-trøya for å slippe og dra den over hodet på proppen. Men når dusjhodet glipper ut av henda og vannet spruter vilt rundt endte det opp i et hysterisk latteranfall! 

Proppen derimot var ikke fullt så lystig der han sto i dusjen iført halvannen kilo møk som nå tøt ut av bleia, og at det skulle være masse brun leire i dusjen likte han dårlig! 

Da tenker jeg vi minimerer dosen med mykgjørende magemedisin i noen dager!

Bleier med bæsj er no’ ordentlig driit og vi priser kong Miele høyt og hellig!